Pražská telecí pečeně
80 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůHrášek
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůŠunka dušená
- 240gramůTelecí plec
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
812 mg
Cukr
722 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
- 3Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou šunku, uvařené, nakrájené vejce, hrášek a necháme vše prohřát. Okořeníme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.