Pražská telecí pečeně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
812 mg
Cukr
722 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou šunku, uvařené, nakrájené vejce, hrášek a necháme vše prohřát. Okořeníme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.