Pražský guláš

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na sádle osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Přisyeme hladkou mouku a ještě krátce osmahneme. Zaprášíme sladkou mletou paprikou, přidáme trochu rajčatového protlaku, znovu osmahneme a vše zalijeme vývarem. Osolíme, přidáme rozetřený česnek, okořeníme kmínem, opepříme a dusíme do změknutí masa.
  • 2
    Před dokončením přidáme majoránku.
  • 3
    Před podáváním každou porci doplníme ohřátou polovinou párku, kterou jsme ozdobně nakrojili.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.