Předkrm z krůtích srdíček s červeným vínem

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
620 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí srdíčka očistíme, omyjeme a osušíme. Mírně je posypeme hladkou mouku a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V hlubší pánvi rozpálíme olej, přidáme máslo, vložíme srdíčka a 2 minuty je opékáme. Potom přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a po dalších 2 minutách vmícháme rajčatový protlak. Vše zalijeme marsalou a pod pokličkou zvolna vaříme 7-8 minut doměkka. Teprve potom maso osolíme a opepříme. Těsně před ukončením varu vmícháme do pokrmu omytou, na plátky nakrájenou jarní cibulku a nasekanou petrželku.
  • 3
    Srdíčka s omáčkou upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.