Předkrm z kuřecího masa- Pang-pang-ti-š

80 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, důkladně omyjeme a uvaříme spolu s oloupaným česnekem v hrnci s vodou do měkka. Potom kuře vyjmeme, obereme maso od kostí a nakrájíme na tenké nudličky. V misce maso smícháme s pokrájeným tymiánem a zatím ho ponecháme stranou.
  • 2
    Příprava omáčky: do vývaru, ve kterém jsme vařili kuře, vložíme nakrájenou cibuli a česnek. Přilijeme sójovou omáčku, ocet, víno, sůl, pepř. Vše dohromady pod poklicí povaříme 30 minut. Před dokončením vaření do omáčky přidáme drobně rozkrájenou feferonku a zahustíme Glutasolem. Hotovou omáčku přecedíme přes sítko, přilijeme olej a zamícháme. Omáčku necháme vychladnout.
  • 3
    Okurky pokrájíme na tenké proužky a naskládáme na jednotlivé talíře nebo salátové misky. Na okurky klademe tymiánem ochucené maso.
  • 4
    Naaranžované okurky a maso přelijeme studenou pikantní omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.