Předkrm z lilků

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky přepůlíme, osolíme a necháme 30 minut "vypotit". Poté je osušíme, naskládáme na plech a nasucho upečeme v dobře vyhřáté troubě doměkka. Upečené lilky oloupeme, vložíme do misky a vidličkou rozmačkáme. Přidáme rozetřený česnek, olej a sůl, dobře promícháme a dochutíme octem. Uvaříme si vejce na tvrdo, jemně je nakrájíme a přidáme k lilkům. Lehce promícháme.
  • 2
    Tento předkrm můžeme podávat s pečivem.
  • 3

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.