Předkrm ze zbytků telecí pečeně

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
181 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmažíme strouhanou housku. Maso nakrájíme na malé proužky a přidáme k osmažené strouhané housce.
  • 2
    Poté vše zalijeme vývarem, přidáme nasekané kapary, špetku citrónové kůry, osolíme a přilijeme pár kapek octa. Vše necháme vařit, až bude maso měkké.
  • 3
    Předkrm podáváme v malých předkrmových miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.