Přílohová dušená karotka s bylinkami
23 min.
Ingredience
- 600gramůKarotka
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCukr krupice
- 250mililitrůVývar drůbeží
- 0,25lžičkaSůl
- 0,5lžícePažitka
- 0,5lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Bylinky nasekáme nadrobno, karotku očistíme a nakrájíme na silnější nudličky.
- 2Na másle roztavíme cukr, přimícháme karotku, osolíme a zlehka osmažíme. Poté přilijeme vývar, na mírném plameni za občasného míchání dusíme. Když je karotka měkká, vmícháme bylinky.
- 3Karotku podáváme jako přílohu k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.