Přílohová dušená karotka s bylinkami

23 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky nasekáme nadrobno, karotku očistíme a nakrájíme na silnější nudličky.
  • 2
    Na másle roztavíme cukr, přimícháme karotku, osolíme a zlehka osmažíme. Poté přilijeme vývar, na mírném plameni za občasného míchání dusíme. Když je karotka měkká, vmícháme bylinky.
  • 3
    Karotku podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.