Primavera těstoviny

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dáme do pánve máslo, rozehřejeme ho, přidáme nasekaný čerstvý špenát a 5 minut povaříme. Necháme vychladnout. Vyloupaný hrách z lusků a fazole vaříme 5 minut a poté scedíme.
  • 2
    Nasekaný uvařený špenát se smetanou rozmixujeme na kaši, dáme zpátky do pánve a přimícháme hrách, fazole, cibuli, nasekanou pažitku, osolíme, opepříme a přidáme polovinu eidamu, ohřejeme na mírném plameni.
  • 3
    Uvaříme těstoviny v osolené vodě, vaříme 10 minut, dokud nezměknou, pak je scedíme a propláchneme studenou vodou. Rozdělíme je na talíře, promícháme se špenátovou omáčkou, posypeme zbylým eidamem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.