Přímořská omeleta

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
731 mg
Cukr
957 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze sardinek odřízneme hlavy, těla podélně rozpůlíme, odstraníme vnitřnosti, rozložíme naplocho a vyjmeme páteř.
  • 2
    Do našlehaných vajec vmícháme nasekanou petrželku, osolíme a opepříme. Rybky vložíme do vaječné směsi a dobře obalíme. Poté posypeme moukou a promícháme.
  • 3
    V pánvi rozpustíme máslo a směs s rybkami vlijeme do pánve a pravidelně rozmístíme. Pod pokličku pečeme asi 10 minut, dokud se omeleta pěkně nenafoukne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.