Přírodní vepřové řízky s jablky

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme jablka, odstraníme jádřince a dužinu nakrájíme na kostky. Řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Osolíme a opepříme a potřeme hořčicí. Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia.
  • 2
    Mouku nasypeme na talíř. Na pánvi rozpálíme máslo a řízky obalené v mouce na něm smažíme 4 minuty z každé strany. Řízky udržujeme v teple.
  • 3
    Majoránku smícháme se smetanou. Pokrájená jablka dáme na pánev do výpeku a zalijeme smetanou. Přidáme řízky a dusíme v troubě 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.