Prokládaný bramborák

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
6 g
Sacharidy
160 g
Vláknina
13 g
Cukr
236 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme, dáme na něj majoránku a necháme uležet.
  • 2
    Ze strouhaných syrových brambor, vajec, prolisovaného česneku a mouky uděláme těsto.
  • 3
    Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta.
  • 4
    Vrstev může být libovolný počet.
  • 5
    Pečeme asi 60 – 100 minut v troubě vyhřáté na 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.