Provensálská kuřecí játra

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
32 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
14 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá kuřecí játra opečeme na oleji na pánvi. Přidáme kapary a omytý, na kolečka nakrájený pórek. Zalijeme smetanou a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Na jiné pánvi opečeme na oleji hlívu ústřičnou spolu s brokolicí rozebranou na růžičky. Osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Směs podáváme jako přílohu k opečeným játrům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.