Provensálská vajíčka

23 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
62 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata rozpůlíme, zbavíme jadérek a vložíme na menší pánev, kde jsme rozpálili větší množství oleje. Rajčata musí být v oleji do půlky ponořená. Smažíme asi 2 minuty, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, posekanou petrželku a natrhaný bílý chléb bez kůrky. Smažíme ještě minutu.
  • 2
    Obsah pánve překlopíme do pekáčku a odebereme asi polovinu oleje. Do pekáčku rozklepneme vejce a zapečeme v předehřáté troubě 5 mimnut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.