Provensálské kuřecí řízky

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Vápník
45 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené kuřecí maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Řízky po obou stranách zprudka opečeme na rozpáleném oleji, a potom je zvolna dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě doměkka.
  • 2
    Očištěnou a omytou brokolici uvaříme v osolené vodě. Do horkého oleje vložíme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a na růžičky rozebranou, uvařenou brokolici. Vše krátce prohřejeme a podáváme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.