Provensálský koláč
205 min.
Ingredience
- 20gramůProvensálské koření
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 4kusyVejce slepičí
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 20gramůKypřicí prášek do pečiva
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 50gramůSýr kozí
- 120gramůTresčí pomazánka
- 10gramůOlivy zelené
- 100mililitrůOlej olivový
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
985 mg
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme olejem a mlékem, přidáme mouku, sůl, kypřící prášek, pepř, pomazánku z tresčích jater, rozpůlené olivy, nastrouhaný ementál a kostičky kozího sýra. Poté vmícháme provensálské koření a těsto přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na moučník a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.