Provensálský venkovský salát
10 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyRajčata
- 120gramůOkurka salátová
- 80gramůAnčovička - filety
- 50mililitrůOcet vinný
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na srpečky, okurky na kostičky a filety z ančoviček na nudličky. Suroviny smícháme, zakapeme octem a panenským olivovým olejem, osolíme a opepříme. Můžeme ještě posypat posekanou pažitkou.
- 2Salát podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.