Pstruh na grilu s dušenou okurkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
794 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou okurku podélně rozpůlíme. Lžičkou vyndáme semena a dužinu nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme okurku a 2 minuty pomalu podusíme.
  • 2
    Smícháme dvě třetiny osmažené okurky s nasekaným koprem, osolíme a opepříme, pokapeme citronovou šťávou. Směsí naplníme osolené pstruhy.
  • 3
    Do grilovací mísy vložíme pstruhy a obložíme je zbylou okurkou.
  • 4
    Ryby grilujeme 10-15 minut 10 cm pod horkým grilem. Během
  • 5
    úpravy na roštu je obracíme.
  • 6
    Pstruhy ozdobíme snítkami kopru a pažitkou. Ihned je podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.