Pstruh na mandlích

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
796 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
50 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
12 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné pstruhy opláchneme a osušíme, do vnitřku každého pstruha dáme snítku petrželové nati, snítku tymiánu a estragonu, měsíček citronu.
  • 2
    Mandle umeleme. Česnek a cibulku nakrájíme na kolečka a osmažíme na lžící olivového oleje.
  • 3
    Pstruhy obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a umletých mandlích.
  • 4
    Ve velké pánvi rozpustíme máslo s rostlinným olejem, rozehřejeme a pstruhy smažíme po každé straně asi šest minut.
  • 5
    Podáváme posypané osmaženou cibulkou s česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.