Pstruh na pomerančích a zázvoru

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
18 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme kůru a šťávu z pomeranče, nastrouhaný zázvor, nasekanou šalotku a rýžové víno. Do nálevu vložíme omyté filety ze pstruhů a necháme je 1 hodinu marinovat. Potom filety zavineme a vložíme zpět do marinády. Pod pokličkou v kastrole podusíme asi 5 minut, filety vyjmeme a nálev přecedíme. Přidáme máslo, pepř a povaříme do zhoustnutí. Do zapékací mísy rozložíme spařené špenátové listy, posypeme nasekaným česnekem, osolíme a navrch položíme rybí závitky. Poklademe dílky pomeranče a zalijeme nálevem. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.