Pstruh na šampaňském

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
622 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy dobře očistíme. Máslo utřeme do pěny a přidáme k němu nakrájené bylinky a zeleninu (petrželku, česnek, kopr a bazalku). Za stálého míchání přiléváme šampaňské víno, ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a worcestrovou omáčkou.
  • 2
    Pstruhy několikrát šikmo nařízneme a s bylinkovou směsí zabalíme do alobalu tak, aby šťáva při pečení nevytékala.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.