Pstruh na žampionech

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Cukr
529 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané a omyté pstruhy osolíme uvnitř i zevně a dovnitř vložíme lístky šalvěje.
  • 2
    Rozehřejeme na pánvi máslo, pstruhy dáme vedle sebe a pečeme 15 minut. Pánví občas zamícháme, aby se kůže nepřichytila.
  • 3
    5 minut před dopečením přidáme nakrájené žampiony a podusíme.
  • 4
    Hotové pstruhy dáme na předehřátou mísu, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.