Pstruh na zelenině
60 min.
Ingredience
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 200gramůBrokolice
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 320gramůPstruh
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 90gramůKrupky trhané
- 200gramůKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
956 mg
Postup přípravy
- 1Krupky propláchneme a necháme okapat. Vaříme je ve vývaru asi 25 minut.
- 2Omytý květák a brokolici rozebereme na růžičky, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu přidáme ke krupkám, osolíme, opepříme, a vaříme ještě 10 minut.
- 3Porce pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a mírně okmínujeme. Na teflonové pánvi na rozehřátém másle filety po obou stranách restujeme 5 minut.
- 4Krupky se zeleninou upravíme na talíře a obložíme pečenými filety.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.