Pstruh na zelenině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
956 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupky propláchneme a necháme okapat. Vaříme je ve vývaru asi 25 minut.
  • 2
    Omytý květák a brokolici rozebereme na růžičky, očištěné papriky nakrájíme na kostičky. Zeleninu přidáme ke krupkám, osolíme, opepříme, a vaříme ještě 10 minut.
  • 3
    Porce pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a mírně okmínujeme. Na teflonové pánvi na rozehřátém másle filety po obou stranách restujeme 5 minut.
  • 4
    Krupky se zeleninou upravíme na talíře a obložíme pečenými filety.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.