Pstruh pečený na másle s bramborami a petrželkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
24 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Vápník
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Petrželku nasekáme nadrobno.
  • 2
    Než se brambory uvaří, pstruha propláchneme pod tekoucí vodou a osušeného jej ochutíme solí a obalíme v bezlepkové mouce.
  • 3
    Obalenou rybu obložíme v pečící míse plátky z poloviny dávky másla a upečeme v troubě doměkka.
  • 4
    Uvařené brambory oloupeme a rozmícháme v nich zbylé máslo, sůl a sekanou petrželku. Pokrm podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.