Pstruh pečený v pivní strouhance

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
301 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy očistíme, omyjeme studenou vodou, osušíme, opepříme, osolíme, pokapeme je citronovou šťávou, potřeme olejeme a obalíme ve strouhance, kterou jsme smíchali s pivem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a ryby na něm zvolna pečeme z obou stran, až jsou měkké a strouhanka má zlatavou barvu. Během pečení je potíráme vypečenou šťávou.
  • 3
    Ryby podáváme s kolečkem citronu a vařenými nebo pečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.