Pstruh po podgoricku
35 min.
Ingredience
- 0,25litrOlej rostlinný
- 2lžícePetržel - nať
- 4lžíceZakysaná smetana
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4stroužkyČesnek
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
873 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
77 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
221 mg
Cukr
278 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné pstruhy omyjeme a osušíme. Ryby osolíme, lehce obalíme v hladké mouce a po obou stranách opečeme ve větším množství oleje.
- 2Oloupaný česnek a omytou petržel nasekáme nadrobno a promícháme se zakysanou smetanou.
- 3Pstruhy rozdělíme na poloviny a páteř vyjmeme. Porce upravíme na talíře a polijeme připravenou smetanovou zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.