Pstruh po švýcarsku
30 min.
Ingredience
- 1kilogramPstruh
- 30gramůMáslo čerstvé
- 6gramůPepř černý mletý
- 8gramůSůl
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 80gramůSýr Ementál (Primátor)
- 5decilitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 30gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
49 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, vykuchané pstruhy nasolíme uvnitř i venku, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáče. V míse smícháme nasekanou petrželku, plátky žampionů, sůl a konzervovaná rajčata a směs rozložíme na pstruhy. Posypeme nastrouhaným ementálem a zalijeme smetanou.
- 2Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.