Pstruh s houbami a bramborem
60 min.
Ingredience
- 1000gramůPstruh
- 100gramůUzené maso vařené
- 100gramůHouby čerstvé
- 80gramůPaprika zelená
- 600gramůBrambory
- 60gramůCibule
- 80gramůMouka pšeničná hladká
- 10gramůSůl
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 3gramyPepř černý mletý
- 70gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
834 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
47 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, houby na plátky, papriky bez jádřinců na nudličky, vařené maso na kostičky, očištěné brambory na plátky.
- 2Pstruhy vyvrhneme, stáhneme kůži, omyjeme, mouku promícháme se solí, mletou paprikou, mletým pepřem a pstruhy touto směsí posypeme z obou stran.
- 3V pánvi rozehřejeme 50 gramů másla a pstruhy na něm usmažíme dozlatova. Pstruhy vyjmeme, do zbylého másla v pánvi nasypeme cibuli, orestujeme, přidáme houby a krátce osmahneme.
- 4Do alobalu dáme porci brambor, na ně porci pstruha, pokryjeme houbami s cibulkou, paprikou, kostičkami uzeného masa, navrch položíme pár hoblinek másla, alobal uzavřeme a takto připravíme i ostatní porce. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.