Pstruh s houbami a bramborem

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
834 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
47 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, houby na plátky, papriky bez jádřinců na nudličky, vařené maso na kostičky, očištěné brambory na plátky.
  • 2
    Pstruhy vyvrhneme, stáhneme kůži, omyjeme, mouku promícháme se solí, mletou paprikou, mletým pepřem a pstruhy touto směsí posypeme z obou stran.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme 50 gramů másla a pstruhy na něm usmažíme dozlatova. Pstruhy vyjmeme, do zbylého másla v pánvi nasypeme cibuli, orestujeme, přidáme houby a krátce osmahneme.
  • 4
    Do alobalu dáme porci brambor, na ně porci pstruha, pokryjeme houbami s cibulkou, paprikou, kostičkami uzeného masa, navrch položíme pár hoblinek másla, alobal uzavřeme a takto připravíme i ostatní porce. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.