Pstruh s hříbkovou nádivkou
50 min.
Ingredience
- 1000gramůPstruh
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusCitrony
- 250gramůHříbky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z 80 g másla, špetky soli, strouhanky, očištěných a nasekaných hříbků, nakrájené cibule a petrželky umícháme nádivku.
- 2Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy naplníme nádivkou, zašijeme a na povrchu osolíme. Každého pstruha zvlášť zabalíme do máslem potřeného pečicího papíru, vložíme do pekáče s kouskem másla a zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Během pečení ryby obracíme.
- 3Upečené pstruhy vyjmeme z papíru, přelijeme šťávou a podáváme ozdobené dílky omytého citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.