Pstruh s jarní cibulkou

45 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1145 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
110 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby očistíme, vykucháme, pod tekoucí studenou vodou dobře umyjeme. Osušené ryby posypeme solí, pepřem, mletou paprikou. Vykuchanou část ryby potřeme citrónovou šťávou, vložíme celou jarní cibulku, kterou také pokapeme citrónovou šťávou.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, položíme ryby, opečeme z jedné strany, obrátíme, před dopečením druhé strany do pánve přidáme na tenká kolečka nakrájený česnek a dopečeme dozlatova.
  • 3
    Opečené pstruhy pokládáme na oválné talíře, každou porci ozdobíme plátky citrónu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.