Pstruh s mysliveckou zálivkou

55 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
34 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
941 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli s kyselou okurkou nakrájíme nadrobno, hříbky na malé kousky, pažitku a petrželku posekáme.
  • 2
    Pstruhy vyvrhneme, opatrně stáhneme kůži, vyjmeme páteř, ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme 40 gramů másla a pstruhy na něm osmahneme dorůžova. Vyndáme z pánve a dáme stranou. Do pánve po pstruzích nasypeme cibuli, hříbky, okurky, petrželku s pažitkou, přidáme zbylé máslo, sardelovou pastu, zakápneme lžičkou citronové šťávy a pár minut podusíme.
  • 3
    Pstruhy upravíme na talíře a přelijeme mysliveckou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.