Pstruh s mysliveckou zálivkou
55 min.
Ingredience
- 1000gramůPstruh
- 10gramůSůl
- 60gramůMouka pšeničná hladká
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 60gramůCibule
- 60gramůOkurky nakládané
- 150gramůHříbky čerstvé
- 15gramůSardelová pasta
- 15gramůPetržel - nať
- 15gramůPažitka
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
34 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
941 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli s kyselou okurkou nakrájíme nadrobno, hříbky na malé kousky, pažitku a petrželku posekáme.
- 2Pstruhy vyvrhneme, opatrně stáhneme kůži, vyjmeme páteř, ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme 40 gramů másla a pstruhy na něm osmahneme dorůžova. Vyndáme z pánve a dáme stranou. Do pánve po pstruzích nasypeme cibuli, hříbky, okurky, petrželku s pažitkou, přidáme zbylé máslo, sardelovou pastu, zakápneme lžičkou citronové šťávy a pár minut podusíme.
- 3Pstruhy upravíme na talíře a přelijeme mysliveckou zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.