Pstruh v kajmaku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané pstruhy bez hlav omyjeme, nakrájíme porce, které osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Necháme je odležet 30 minut v chladničce a mezitím si připravíme česnekovou zálivku.
  • 3
    Oloupaný česnek rozetřeme se solí a rozmícháme ho v hrnečku s 1 dl vinného octa.
  • 4
    Kousky ryby obalíme v hladké mouce a osmažíme je z každé strany
  • 5
    v pánvi na polovině kajmaku dozlatova.
  • 6
    Osmažené kousky pstruhů podáváme horké, narovnané do zahřáté servírovací mísy, polijeme česnekovou zálivkou a položíme na ně kousky zbylého kajmaku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.