Pstruh vařený se zeleninou
35 min.
Ingredience
- 600gramůPstruh
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePetržel kudrnka
- 1kusCeler řapíkatý
- 1kusBobkový list
- 4kusyHřebíček
- 1kusMrkev kořen
- 2kusyFeferony
- 2lžíceOcet vinný
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Všechny suroviny kromě masa vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou rybu a uvaříme doměkka. Podáváme s bramborami a pikantním salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.