Pstruzi na modro
40 min.
Ingredience
- 800mililitrůVoda pitná
- 200mililitrůVíno bílé
- 50mililitrůOcet kvasný lihový
- 120gramůCibule
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 500gramůPstruh
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ryby vykucháme, osolíme a opepříme.
- 2Z 800 ml vody, vína, octa a pokrájené cibule uvaříme vývar. Jakmile se vývar vaří, přidáme ryby a vaříme 10 minut.
- 3Uvařené ryby servírujeme s plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.