Pstruzi na zelenině

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
974 kcal
Bílkoviny
106 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné pstruhy uvnitř osolíme.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a cibuli, sůl a pepř. Krátce podusíme a pokapeme octem.
  • 3
    Na podušenou zeleninu položíme pstruhy, přelijeme je vínem, posypeme nasekanou petrželkou a podlijeme osolenou vodou. Dusíme pod pokličkou asi 25 minut doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.