Pstruží pěna

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
47 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
89 mg
Cukr
242 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruží maso zbavené kostí a kůže umeleme, osolíme a opepříme. Ve šlehači krátce rozšleháme s bílkem a vzniklou kaši necháme 2 hodiny v chladu.
  • 2
    Potom přimícháme ušlehanou smetanu a směs vlijeme do kastrolku vymaštěného olejem a vysypaného strouhankou. Zabalíme do alobalu a v páře vaříme asi 1 hodinu.
  • 3
    Ztuhlou pěnu podáváme se špenátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.