Pstruzi po rusku
40 min.
Ingredience
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
44 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
188 mg
Vápník
26 g
Postup přípravy
- 1Očištěné pstruhy podélně rozřízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
- 2Ryby opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.
- 3Na talíři každou porci přelijeme rozehřátým máslem a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.