Pstruzi s mandlovou směsí

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
782 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
56 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nasypeme mleté mandle, přisypeme celé olouapné mandle, přidáme vejce, sůl, pepř a promícháme. Očištěné a vykuchané pstruhy naplníme mandlovou směsí, zabalíme do fenyklových vláken, položíme na alobal potřený olejem, každého pstruha zvlášť zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
  • 2
    Pečené pstruhy rozbalíme, odstraníme fenykl, upravíme na oválné talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.