Pstruzi s mandlovou směsí
35 min.
Ingredience
- 200gramůMandle
- 100gramůMandle mleté
- 1kusVejce slepičí
- 80gramůFenykl čerstvý
- 40gramůOlej olivový extra panenský
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 800gramůPstruh lososový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
782 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
56 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky nasypeme mleté mandle, přisypeme celé olouapné mandle, přidáme vejce, sůl, pepř a promícháme. Očištěné a vykuchané pstruhy naplníme mandlovou směsí, zabalíme do fenyklových vláken, položíme na alobal potřený olejem, každého pstruha zvlášť zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
- 2Pečené pstruhy rozbalíme, odstraníme fenykl, upravíme na oválné talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.