Pstruzi se žampiony

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
107 g
Tuky
40 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté pstruhy pokapeme na povrchu i uvnitř citronovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet.
  • 2
    Potom ryby osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Vložíme je na pánev s rozehřátým olejem a na mírném ohni opečeme po obou stranách dozlatova. Necháme je na teplém místě.
  • 3
    Do oleje od opékání vložíme na plátky nakrájené žampiony a opečeme je. Nakonec k nim přidáme drobně nasekanou petrželku.
  • 4
    Při podávání upravíme pstruhy na talíře, ozdobíme je plátky citronu a obložíme žampiony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.