Pstruzi ve slaninovém županu
45 min.
Ingredience
- 4kusyPstruh
- 100gramůMandle plátky
- 125gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 12plátkůAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1129 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
73 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
46 mg
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 175 g mandlových plátků opražíme nasucho na teflonové pánvi dozlatova. Smícháme je se 75 g změklého másla, nasekaným česnekem, solí a pepřem.
- 2Zbylé máslo rozpustíme a smícháme se zbylými mandlemi. 5 minut mírně pražíme.
- 3Pstruhy omyjeme a očistíme. Do každé ryby uděláme dva zářezy, vyplníme připraveným česnekovým máslem a potřeme mandlovým máslem. Každého pstruha obalíme třemi plátky anglické slaniny, vložíme do grilovacích košíčků a grilujeme po každé straně 12 minut. Během grilování ryby občas potřeme máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.