Pstruzi ve slaninovém županu

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1129 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
73 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
46 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    75 g mandlových plátků opražíme nasucho na teflonové pánvi dozlatova. Smícháme je se 75 g změklého másla, nasekaným česnekem, solí a pepřem.
  • 2
    Zbylé máslo rozpustíme a smícháme se zbylými mandlemi. 5 minut mírně pražíme.
  • 3
    Pstruhy omyjeme a očistíme. Do každé ryby uděláme dva zářezy, vyplníme připraveným česnekovým máslem a potřeme mandlovým máslem. Každého pstruha obalíme třemi plátky anglické slaniny, vložíme do grilovacích košíčků a grilujeme po každé straně 12 minut. Během grilování ryby občas potřeme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.