Pudink ze zajíce a vepřového masa
110 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 250gramůVepřové maso libové
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 150mililitrůVíno červené
- 1lžíceStrouhanka
- 50gramůAnglická slanina
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůZaječí maso
- 100gramůTuk
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
45 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
510 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vykostíme zajíce. Polovinu zajíce nakrájíme na kostičky.
- 2Zbylé zaječí a cibuli dvakrát umeleme na masovém strojku.
- 3Vepřové mleté maso osmahneme na části rozehřátého tuku, osolíme, opepříme, přidáme tymián a promícháme.
- 4Smícháme víno, strouhanku a vejce spojíme s vychladlým ochuceným mletým masem.
- 5Vymažeme formu zbylým tukema vysypeme strouhankou.
- 6Do formy dáme vrstvu mletého masa, pak nakrájené maso a znovu vrstvu mletého masa.
- 7Poklademe plátky slaniny a hodinu vaříme ve vodní lázni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.