Pudink ze zajíce a vepřového masa

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
45 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
510 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostíme zajíce. Polovinu zajíce nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Zbylé zaječí a cibuli dvakrát umeleme na masovém strojku.
  • 3
    Vepřové mleté maso osmahneme na části rozehřátého tuku, osolíme, opepříme, přidáme tymián a promícháme.
  • 4
    Smícháme víno, strouhanku a vejce spojíme s vychladlým ochuceným mletým masem.
  • 5
    Vymažeme formu zbylým tukema vysypeme strouhankou.
  • 6
    Do formy dáme vrstvu mletého masa, pak nakrájené maso a znovu vrstvu mletého masa.
  • 7
    Poklademe plátky slaniny a hodinu vaříme ve vodní lázni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.