Quadrucci se žampiony a kuřecím masem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
906 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
53 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Mléko s estragonem přivedeme k varu, odstavíme, procedíme a odložíme.
  • 2
    Osmažíme na másle dozlatova celé stroužky česneku, nudličky kuřecího masa a plátky žampionů. Česnek vyjmeme, přidáme muškátový oříšek, sůl a pepř a promícháme. Přilijeme smetanou a estragonové mléko, přivedeme k varu, teplotu snížíme a zredukujeme. Na talíře dáme těstoviny, zalijeme omáčkou a ozdobíme estragonem a nudličkami papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.