Raci vaření s vínem
25 min.
Ingredience
- 1000gramůRak říční
- 1lžíceSůl
- 1hrnekVoda pitná
- 1hrnekVíno bílé
- 1lžičkaPepř bílý
- 6lžicOlej olivový
- 2lžícePetržel - nať
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
307 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Živé, omyté raky vložíme do hrnce, zalijeme sklenicí horké vody, osolíme a vaříme asi 10 minut.
- 2Potom přilijeme víno, opepříme a přidáme oloupaný, nadrobno nasekaný česnek a petrželku. Přilijeme olej a vše ještě 5 minut povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.