Raci vaření v pivě
35 min.
Ingredience
- 8kusůRak říční
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
62 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Raky povaříme 10 minut v osolené vodě. Potom oddělíme ocas a klepeta a raky vhodíme do osoleného piva, opepříme a přidáme nasekanou petrželku. Vaříme ještě 20 minut.
- 2Měkké maso vyjmeme a přelijeme vývarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.