Ragú vaječné se žampiony
45 min.
Ingredience
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 150mililitrůVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1lžícePetržel - nať
- 6kusůVejce slepičí
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
702 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Zalijeme vínem, osolíme, okořeníme a podusíme doměkka.
- 2Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostky. Upravíme je na talíře, zalijeme houbovou směsí a posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme ihned.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.