Ragú z chřestu a hub
45 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej rostlinný
- 12kusůVejce křepelčí
- 1,5kilogramyChřest bílý
- 1litrVývar zeleninový
- 500gramůŽampiony čerstvé
- 1šálekPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
14 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natrvdo, slijeme, schladíme, oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
- 2Chřest omyjeme, konce odřízneme a pokrájíme na stejně velké kousky. Vložíme do vroucího vývaru, povaříme 12 minut. Poté necháme okapat.
- 3Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme na pánvi v rozpáleném oleji po 4 minuty. Poté přidáme okapaný chřest, nasekanou petržel, zalijeme 8 lžícemi vývaru, osolíme a opepříme.
- 4Ragú rozdělíme na talíře, ozdobíme vejci a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.