Ragú z chřestu a hub

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
16 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
14 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natrvdo, slijeme, schladíme, oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
  • 2
    Chřest omyjeme, konce odřízneme a pokrájíme na stejně velké kousky. Vložíme do vroucího vývaru, povaříme 12 minut. Poté necháme okapat.
  • 3
    Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme na pánvi v rozpáleném oleji po 4 minuty. Poté přidáme okapaný chřest, nasekanou petržel, zalijeme 8 lžícemi vývaru, osolíme a opepříme.
  • 4
    Ragú rozdělíme na talíře, ozdobíme vejci a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.