Ragú z cukety a hub

40 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme česnek a cibuli, nakrájíme nadrobno. Očistíme cuketu, omyjeme a pokrájíme na širší kousky. Očistíme žampióny a nakrájíme je na plátky.
  • 2
    Rozpálíme v hrnci olej a cibuli s česnekem podusíme dozlatova. Přidáme žampiony a cuketu, krátce orestujeme. Dochutíme pepřem a granulovaným zeleninovým vývarem, přelijeme kondenzovaným mlékem a krátce povaříme.
  • 3
    Omyjeme pažitku a po okapání najemno nasekáme a před podáváním ragú pažitkou posypeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.