Ragú z cukety a hub
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 1kusCuketa
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 10mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaVývar zeleninový
- 20gramůPažitka
- 90mililitrůMléko zahuštěné neslazené
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme česnek a cibuli, nakrájíme nadrobno. Očistíme cuketu, omyjeme a pokrájíme na širší kousky. Očistíme žampióny a nakrájíme je na plátky.
- 2Rozpálíme v hrnci olej a cibuli s česnekem podusíme dozlatova. Přidáme žampiony a cuketu, krátce orestujeme. Dochutíme pepřem a granulovaným zeleninovým vývarem, přelijeme kondenzovaným mlékem a krátce povaříme.
- 3Omyjeme pažitku a po okapání najemno nasekáme a před podáváním ragú pažitkou posypeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.