Ragú z filé s houbami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme na kostky nakrájené porce filé a pod pokličkou dusíme asi 10 minut. Potom vložíme 4 očištěné, na plátky nakrájené čerstvé houby, podlijeme bílým vínem a dusíme dalších 5 minut. Odstavíme z plotny a zalijeme smetanou rozšlehanou se žloutky. Nakonec přidáme nasekanou petrželku, podle chuti osolíme, opepříme a dál už nevaříme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvé bílé pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.