Ragú z jehněčího a artyčoků

120 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Maso očistíme, pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme.
  • 3
    Olej rozehřejeme a osmažíme na něm maso a cibuli.
  • 4
    Restujeme 15 minut.
  • 5
    Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky, rajčata pokrájíme na plátky.
  • 6
    Rajčata, brambory a maso přendáme do hrnce, přidáme pokrájené artyčoky, 200ml vody a koriandr.
  • 7
    Vše pečeme při 180°C 80 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.