Ragú z jehněčího a artyčoků
120 min.

Ingredience
- 1500gramůJehněčí plec
- 180gramůCibule
- 40mililitrůOlej olivový
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2špetkyKmín celý
- 200gramůBrambory
- 200gramůRajčata
- 200gramůArtyčoky
- 200mililitrůVoda pitná
- 6gramůKoriandr čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
- 2Maso očistíme, pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme.
- 3Olej rozehřejeme a osmažíme na něm maso a cibuli.
- 4Restujeme 15 minut.
- 5Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky, rajčata pokrájíme na plátky.
- 6Rajčata, brambory a maso přendáme do hrnce, přidáme pokrájené artyčoky, 200ml vody a koriandr.
- 7Vše pečeme při 180°C 80 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.