Ragú z mletého masa
45 min.
Ingredience
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůCibule
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 60gramůSádlo škvařené
- 2stroužkyČesnek
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 200mililitrůVíno červené
- 40gramůKečup
- 400gramůTěstoviny vařené (průměr)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
48 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.
- 2Do mísy vložíme mleté maso, přidáme cibuli, vejce, česnek, sůl a pepř. Vymícháme hladkou masovou směs.
- 3V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme masovou směs, smažíme a promícháváme. Vařečkou rozdělíme maso na menší kousky, přisypeme žampiony, podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Potom přilijeme víno, přidáme trochu kečupu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme.
- 4Ragú rozdělíme na talíře, doplníme vařenými těstovinami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.