Ragú z mletého masa

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
694 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
48 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do mísy vložíme mleté maso, přidáme cibuli, vejce, česnek, sůl a pepř. Vymícháme hladkou masovou směs.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme masovou směs, smažíme a promícháváme. Vařečkou rozdělíme maso na menší kousky, přisypeme žampiony, podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Potom přilijeme víno, přidáme trochu kečupu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme.
  • 4
    Ragú rozdělíme na talíře, doplníme vařenými těstovinami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.