Ragú z tresky
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyRajčata
- 100mililitrůVíno bílé
- 400gramůRajčatová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 2kusyBobkový list
- 1špetkaJalovec
- 1kusMrkev kořen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 500gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Na másle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova. Zalijeme bílým vínem a rajčatovou šťávou. 8 minut vaříme na mírném plameni.
- 2Přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájená rajčata a 5 minut povaříme.
- 3Filé nakrájíme na kousky, pokpeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
- 4Okořeníme omáčku solí, pepřem, přidáme bobkový list a jalovec, vše promícháme.Do omáčky vložíme rybí kousky a 5 minut povaříme.
- 5Poté posypeme petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.