Ragú z tresky

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova. Zalijeme bílým vínem a rajčatovou šťávou. 8 minut vaříme na mírném plameni.
  • 2
    Přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájená rajčata a 5 minut povaříme.
  • 3
    Filé nakrájíme na kousky, pokpeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 4
    Okořeníme omáčku solí, pepřem, přidáme bobkový list a jalovec, vše promícháme.Do omáčky vložíme rybí kousky a 5 minut povaříme.
  • 5
    Poté posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.